ЦСКА картотекира новите си попълнения Маурисио Гарсес и Браян Морено, обявиха от клуба. Жълтите карти на двамата вече са в БФС. 

"Въпреки саботажите от адвокатите на Юнес Бенжелюн, новите попълнения на ЦСКА Маурисио Гарсес и Браян Морено ще бъдат картотекирани за началото на първенството. Ответната страна не само не оказа съдействие, но и до последно призоваваше ФИФА с нови абсурдни претенции да не вдига забраната за трансфери.

Вследствие на изпълненото плащане от страна на клуба обаче световната футболна централа разреши двамата футболисти да получат състезателни права за новия си отбор.

След бърза реакция и съдействие на футболните федерации на Бразилия и Колумбия, т. нар. "жълти карти" на играчите вече са в БФС. Останалите формалности за картотекиране също за уредени и латиноамериканците ще бъдат на разположение на треньорския щаб за предстоящата футболна пролет.

ЦСКА ще стартира полусезона в неделя като гост с отложен мач срещу Локомотив (София) от 16:30 ч. на националния стадион "Васил Левски", написаха от клуба.