Отборът на ЦСКА се изправя срещу полския Гурник Забже във втората си контрола по време на подготвителния лагер на тима в Турция.

Двубоят между двата тима е днес от 14:00 часа и може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT. В Gong.bg също ще проследим най-важното от двубоя на живо, като в сайта ни също може да немерите видео от всички голове и интересни ситуации.

Днешният съперник на българския тим се намира на 12-о място в полската Екстракласа, като от началото на сезона е записал пет победи, пет равенства и седем поражения.

В първия си мач на турска земя, ЦСКА загуби с 0:1 от Санфрече Хирошима. В него наставникът на „червените” Саша Илич заложи на две различни единайсеторки в двете полувремена.

От лагера на българския тим долетя неприятната новина, че най-вероятно Дауда Бамба и Асен Дончев, няма да успеят да направят пълноценна подготовка с отбора. Те са в Турция заедно със своите съотборници, но може би няма да вземат участие в оставащите контроли до края на подготовката. Както е известно, двамата се възстановяват след операции.

Очаква се на терена да се завърне нападателят Бисмарк Чарлс.