Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс ще претърпи хирургическа интервенция в началото на следващата седмица, съобщи официалният сайт на клуба. "Червените" информират още, че на операция ще се подложи и французинът Тибо Вион, който ке контузи на реванша с Виктория Пилзен.
 
Ето какво пише сайтът на ЦСКА: 
 
"Заради контузия героят от финала за Купата на България Бисмарк Чарлз пропусна последните срещи на тима, а медицинските изследвания показаха, че е належащо да бъде направена артроскопия на коляното, Все още не ясно колко време ще продължи възстановяването му.
 
Заради фрактура в глезена на операция ще се подложи и французинът Тибо Вион. Най-вероятно универсалният футболист ще бъде извън строя за почти целия есенен полусезон.
 
Както е известно, за няколко месеца аут от терените ще е и холандският бранител Мено Кох, който бе опериран наскоро, а от понеделник ще започне физиотерапевтични и рехабилитационни процедури."
 
От ЦСКА не крият задоволството си от завръщането в тренировъчния процес на халфа Федерико Варела. Техничният полузащитник се контузи по време на финала за Суперкупата в средата на юли и от тогава не се появи в игра. На лагера в Банско обаче аржентинецът ще започне занимания с основната група и постепенно ще наваксва в подготовката си.