Септември и ЦСКА излизат един срещу друг в среща от 21-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на Националния стадион “Васил Левски” е с начален час 17:15 и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от него. Главен съдия на двубоя ще бъде Красен Георгиев.
 
ЦСКА влиза с настроение в мача най-вече заради лидерската си позиция в класирането. През седмицата  от "Армията" обявиха нов собственик в лицето на Фондация "Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука", както и нов изпълнителен директор - Стоян Орманджиев. "Червените" нямат право на грешка срещу отбори от долната половина на таблицата, ако искат да запазят аванса си пред Лудогорец.
 
Септември пък води борба за оцеляване, тъй като отборът е в опасната зона - 13-о място с 16 точки. Треньорът Светослав Петров няма да може да използва Симеон Александров, който е собственост на “червените” и двата тима са се разбрали крилото да не играе в мачовете между двата тима. Дебют за столичани се очаква да направи Красимир Станоев, който бе привлечен през седмицата от Пирин. 
 
Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, най-вероятно ще пропусне мача заради травмата, която получи в мача с Ботев. Контузията се оказа по-лека от очакванията, но се очаква Саша Илич да му даде почивка. Християн Петров пък се завръща в състава след изтърпяно накаказание.
 
В двубоя между двата отбора през есента ЦСКА измъкна трите точки благодарение на попадение на Браян Морено през втората част. "Червените" спечелихас 2:1 и сблъсъка за SESAME Купа на България през декември. 

подкрепя българския спорт