Ръководството на ЦСКА 1948 вече започва работа по окомплектоването на състава и през следващия сезон. В клуба се обсъжда на кои играчи с изтичащи през юни договори да бъде предложено удължаване на контрактите. Очаква се „червените“ да ангажират за поне още една година нападателят Алекс Колев, който лекуваше контузия, но вече е възстановен и тренировката на 100 процента със съотборниците. Все пак неговото завръщане в игра няма да бъде форсирано.

start-photo.bg
75 снимки

Другите с изтичащи договори са Карлос Охене и Лазар Марин. Опция за удължаване и от двете страни има в контракта на Ангел Лясков. До края на календарната година пък подписа Реян Даскалов.   

В същото време контузията, която получи в двубоя с Арда за купата, е на път да провали престижен трансфер на бразилеца Джонатан Перейра. По информация на „Мач Телеграф“ той е следен от сериозен клуб в Централна Европа. Универсалният боец, който бе най-добрият в състава на ЦСКА 1948 заедно с Ивайло Чочев, претърпя операция на коляното и няма да може да играе повече през този сезон. Той получи травмата в 90-ата минута на срещата в Кърджали, но остана на терена до края на продълженията.