Редица футболисти може да напуснат отбора на ЦСКА 1948. Причината е, че в клуба се е надигнало сериозно недоволство от въведеното работно време и фактът, че тимът дълго време прекарва на лагер в Бояна или Правец.

Футболистите са останали недоволни, че по този начин не могли да виждат децата си, съпругите си или приятелките си. Това бе една от главните причини да си тръгне Мартин Камбуров, който се завърна в Берое.

Антон Узунов
45 снимки

В момента имало няколко играчи, които били недоволни, че прекарват много време на базата в Бояна. Проблемът бил, че повечето от тях имат дългосрочни договори и не могат да напуснат лятото като свободни агенти. В последните седмици пък всеки, който дръзвал да възроптае от обстановката, бил ваден от групата. Това вече се случи с Галин Иванов. Ангел Лясков пък не бе сред избраниците на Росен Кирилов при победата с 3:1 над Славия, а в при нулевото равенство срещу Черно море остана резерва. В подобна ситуация е и защитникът Димитър Пиргов.

Бившият наставник на „червените“ Красимир Петров от доста време искал да си тръгне заради същата причина.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.