Отборът на ЦСКА 1948 оглави листата на най-добрите домакини в efbet Лига след изразителните победи над Етър с 5:1 в седмия кръг и над Ботев Пловдив с 5:0 в осмия кръг.

Ето какво пишат "червените":

Дотук „червените“ са събрали актив от 10 точки в пет мача у дома, като в тях записаха три победи, едно равенство и една загуба. Преди мачовете с Етър и Ботев (Пловдив) ЦСКА срещна вкъщи ЦСКА-София – 2:2 в първия кръг, Арда – 0:2 в третия кръг, Монтана – 2:0 в петия кръг.

Снимки: Антон Узунов
58 снимки

„Армейците“ са следвани в класацията за най-добър домакин от Монтана с 10 точки и Лудогорец и Локомотив (Пловдив), които имат по 9 точки у дома, но пък събрани в по само 3 мача, което значи пълен актив за двата тима дотук.

ЦСКА ще има възможност да продължи добрата серия на Националния стадион в предстоящите домакинства срещу Славия през октомври и срещу Лудогорец през ноември.

За тима обаче сега идват изпитания далеч от вкъщи – гостуване на Ботев (Враца) в двубой от деветия кръг на efbet Лига, както и гостуване на Дреновец в 1/16-финал за Купата на България.