Отборът на ветераните на ЦСКА 1948 излиза в четвъртък в първия си официален мач от първенството на ветераните, а съперник е Житен. Мачът е от 15:00 ч. на стадион „Витоша“, като част от списъка на състезатели в тима са големи „червени“ легенди като Радослав Здравков, Любослав Пенев, Методи Деянов, Валентин Илиев, Кирил Котев, Апостол Попов и още много. пишат от клуба.

Ето и цялото съобщение от ЦСКА 1948:

„Очакваме всички наши фенове на стадиона, за да подкрепим заедно футболистите, които са накарали всички нас да заобичаме ЦСКА още от деца! Двубоят между ветераните на „червените“ и ветераните на Житен е отворен и за представители на медиите.

Легендите на ЦСКА ще стъпят на терена за сблъсъка, облечени в уникални ретро екипи, които са вдъхновени от незабравимата победа на „армейците“ над Ливърпул с 2:0 в 1/4-финала за Купата на европейски шампиони през 1982 г. Двата гола за един от най-престижните успехи в историята на ЦСКА пред погледа на 70 хил. зрители на Националния стадион „Васил Левски“ отбелязва настоящият оперативен директор на клуба ни Стойчо Младенов.

Екипът на ветераните е изработен ръчно, като на гърба на яката му има надпис, посветен на великата победа, а на ръкава са неизменните три ленти, които по това време присъстват на фланелката на ЦСКА. Всички номера пък са пришивани ръчно по подобие на техниката за спортна екипировка, използвана през 80-те.

Време е за шоу! Елате на стадиона и бъдете до ветераните на ЦСКА в първия им официален сблъсък! Вижте отново в действие някои от най-големите „червени“ майстори!”