От ЦСКА 1948 официално съобщиха, че на предстоящия му мач от efbet Лига срещу Лудогорец ще присъстват бронзовите медалисти от Европейското първенство по минифутбол на България. "Червените" анонсираха, че ще раздадат специални награди на медалистите ни.

Ето какво съобщиха от ЦСКА 1948:

Играчите и треньорският щаб от националния отбор на България по минифутбол ще бъдат специални гости на двубоя от третия кръг на efbet Лига между ЦСКА и Лудогорец!

Интригуващият сблъсък е в петък от 21:00 ч. на стадион „Витоша“. Вземете своя билет за мача оттук.

През юни „лъвовете“, водени от селекционера Николай Михов, завоюваха бронзовите медали от европейското първенство по минифутбол в Кошице, Словакия, а по пътя си в надпреварата надвиха отбори като Австрия, Грузия, Италия, Франция и Казахстан.

Нашите партньори от efbet са основен спонсор на Българската асоциация по минифутбол. Спортът, който обединява хиляди любители на най-великата игра у нас.

Непосредствено преди първия съдийски сигнал на двубоя ЦСКА – Лудогорец на терена ще стъпят националите ни по минифутбол, които ще получат специалните си награди от efbet и "червените" за страхотното представяне.

Каним всички, които обичат футбола и оценяват успеха на българските момчета, да дойдат на стадиона, за да ги аплодираме заедно!

Така, както те заслужават!