Отборът на ЦСКА 1948 пусна в официална продажба абонаментните карти за домакинските срещи на „червените“ през предстоящия сезон 2022/23, стартиращ през уикенда 8 – 11 юли. Столичани започват новата кампания в efbet Лига с домакинство на Левски.

Ето и официалното изявление на клуба:

ЦСКА пусна в официална продажба абонаментните карти за домакинските срещи на „червените“ през предстоящия сезон 2022/23, стартиращ през уикенда 8 – 11 юли.

Отборът започва кампанията с дерби срещу Левски, като сме сигурни, че атмосферата на двубоя ще бъде неописуема! Още в третия кръг „армейците“, водени от старши треньора Любослав Пенев, пък приемат шампиона Лудогорец! Ще имаме нужда от вашата безрезервна подкрепа!

Време е да покажете, че ще бъдете плътно до отбора във всяка битка и през новия сезон със закупуването на абонаментна карта за мачовете на ЦСКА!

Сезонните пропуски могат да бъдат поръчани от онлайн магазина на ЦСКА, както и в клубния офис на бул. „Джеймс Баучер“ 12 в столицата. Скоро ще бъдат налични и в мрежата на Eventim.

lap.bg
20 снимки

Получаването на пластиките ще бъде съобразено с вас, като ще можете да се сдобиете с тях както на място в офиса ни, така и на стадиона на първия мач или пък картата да бъде изпратена.

Всеки собственик на абонаментна карта за мачовете на „армейците“ ще има възможност да посещава всички домакински двубои на отбора от efbet Лига и от турнира за Купата на България на стадион „Витоша“ в Бистрица през целия сезон. Пропускът ви дава право на свободен вход и на домакинските мчове на ЦСКА 1948 II във Втора лига и ЦСКА 1948 III в Югозападната трета лига.

Карта може да бъде заплатена и с банков превод към сметка: BG28BPBI81701075253101. При избор на този вариант обаче след превода е нужно да се свържете с нас чрез мейл към shop@cska1948.bg или обаждане на 0882 747 014 за завършване на процедурата.

Ценовите категории на абонаментните карти са:

ВИП – 500 лева; Включва кетъринг преди и по време на мача

Сектор „А“ – 300 лева

Сектор „Г“ – 150 лева

Пенсионер/дете – 70 лева

Деца до 7-годишна възраст могат да посещават мачовете безплатно.

При възникнали въпроси по покупката и използването на картите, можете да се свържете с нас и на cska@cska1948.bg и тел. 0897 095 418.

Вече доказахме, че заедно можем да се противопоставим на всеки! „Червената“ идея ще бъде жива, докато има хора като всички вас! Куп "армейски" легенди се завърнаха у дома! Сред тях са Любослав Пенев, Спас Джевизов, Радослав Здравков! Знаем колко много значат тези имена за вас! Те разчитат на вашата подкрепа!

За нас!

За София!

ЗА ЦСКА!