ЦСКА 1948 представи трите си официални фланелки за сезон 2022/2023. "Червените" го направиха със специално видео от най-обичаните места в центъра на столицата с участието на трима от лидерите в състава – Ивайло Чочев, Георги Русев и Александър Александров. Титулярната фланелка е в червен цвят, гостуващата е в бял, а третата (резервна) фланелка - в златист.
 
"Клубът залага за трета поредна година на немския гигант Adidas за производството на артикулите, като цялата колекция на отбора през новата кампания отново ще бъде с гарантираното високо качество, присъщо на световноизвестния бранд. Основен партньор в изработката на новата екипировка пък по традиция е най-голямата верига за спортни стоки в България - Sport Depot. 
 
С посланието „Расте, но не старее“ на ръкавите на титулярния си екип „червените“ отново ще подчертаят връзката си със своя дом - София. Градът, видял купища от незабравимите победи в историята на ЦСКА!
 
На гърба на новата титулярна фланелка на „армейците“ пък ще грее стилно лого, посветено на предстоящата през този сезон 75-а годишнина от създаването на "червения" клуб", информира официалният сайт на клуба.