ЦСКА 1948 остана без пресаташе. Това става ясно от публикация на Деян Спасов, който изпълняваше тази функция в софийския клуб през последните две години и половина. 

"Два сезона и половина в efbet Лига и Купата на България. Работа със старши треньори като Красимир Балъков, Любослав Пенев, Николай Киров, Тодор Янчев. Преминаване през няколко ключови ситуации, свързани с имиджа на клуба. Десетки интервюта и стотици текстови и видео материали за сайта и страниците на отбора в социалните мрежи. Организация на събития и медийни активности. Работа с представителите на най-реномираните медии в България. 6 отразени подготвителни периода на тима. Няколко безценни приятелства. Стотици хубави моменти. 

Няма как да опиша всичко, което с ръководството, маркетинг екипа, треньорския щаб и футболистите преживяхме заедно. Живях и се трудих с цялото си сърце, защото за мен работа във футбола винаги е била сбъдната мечта. Вярвам, че тепърва предстои най-доброто. Желая успех на всички в клуба и благодаря за шанса, доверието и незабравимата съвместна работа! Само напред", написа Спасов в социалните мрежи.