ЦСКА 1948 подписа споразумение за медицинско партньорство с МДЛ Русев, обявиха от клуба.
 
Ето какво написаха "червените" в официалния си сайт:
 
"Като един от водещите футболни клубове в България осъзнаваме важността на качествените медицински услуги за постигане на оптимална спортна форма и отлично здравословно състояние на нашите футболисти.
 
Лаборатории Русев ще осигуряват на клуба най-модерните за българския пазар системи за образна диагностика на немския лидер в тази област Siemens Healthineers и медицински услуги, които ще помогнат за подобряването на рехабилитацията на нашите играчите и превенцията от контузии.
 
Всички фенове, членове на сдружението и притежатели на абонаментни карти ще получат специални отстъпки при желание да използват услугите на МДЛ Русев."
 
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов коментира партньорството с МДЛ Русев. 
 
"Изключително развълнувани сме от факта, че имаме възможността да си партнираме с Лаборатории Русев. Това партньорство е пример за отдадеността на клуба да изпълни мисията си да асистира на футболистите да постигнат пикова спортна форма и да достигнат максималния си футболен потенциал.Благодарим на МДЛ Русев за демонстрирания професионализъм и грижите, които полагат за нашите атлети", заяви той.