ЦСКА 1948 ще направи първа тренировка за новата година. Новият старши треньор на „червените“ – Тодор Янчев, ще изведе тима на заниманието на 5 януари от 14:00 часа на главния терен на стадион „Царско село“.

Заниманието ще бъде отворено за представители на медиите, като наставникът ще отдели време преди тренировката, за да отговори на въпросите на журналистите от 13:30 часа.

Ето какво написаха от ЦСКА 1948 на сайта си:

Съставът на ЦСКА ще излезе за първа тренировка за новата година на 5 януари от 14:00 ч. на главния терен на ст. „Царско село“.

Тимът ще бъде воден от новия старши треньор Тодор Янчев и неговите помощници. Заниманието ще бъде отворено за представители на медиите, като наставникът ще отдели време преди тренировката, за да отговори на въпросите на журналистите от 13:30 ч.

ЦСКА ще пътува за Белек, Турция, за тренировъчен лагер на 11 януари, като подготовката в турския курорт ще продължи до 1 февруари. Планирани са няколко контролни срещи по време на лагера, а непосредствено преди заминаването на отбора предстои и пресконференция на старши треньора Тодор Янчев и спортния директор на ЦСКА Кирил Котев. Повече информация за събитието ще получите допълнително.

Очакваме ви на 5 януари за първата тренировка на „червените“ за годината.

САМО ЦСКА!