Столичният Септември приема ЦСКА 1948 в мач от 26-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на Националния стадион “Васил Левски” започва в 15.45 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от него. 
 
"Червените" записаха две поредни победи и при нов успех ще дръпнат с цели 10 точки пред Левски, който се е основният им конкурент за третото място. 
 
Тимът на Тодор Янчев отново ще е без Джонатан Перейра и Райън Бидунга. Бразилският защитник, който до момента бе в топ 3 на най-добре представящите се играчи на тима през сезона заедно с Ивайло Чочев и Даниел Наумов, ще бъде опериран след Великден. Той получи контузия на мача срещу Арда за Sesame Купа на България и ядрено-магнитният резонанс показа, че е скъсал предна кръстна връзка на коляното. Бидунга също отпадна от групата заради здравословни проблеми. Очаква се атаката отново да води Светослав Диков, който в предишния мач срещу Ботев Пд вкара гол.
 
Септември загуби последните си две шампионатни срещи и Пирин диша в гърба им. Само една точка дели двата отбора, които са замесени в борбата за оставане в елита. Очаква се треньорът Светослав Петров да направи някио промени в състава, който загуби от Локомотив Пд преди седмица. Най-вероятно Иван Арсов ще бъде върнат сред титулярите за сметка на Константин Чешмеджиев, който не беше убедителен на "Лаута". В стартовите 11 почти сигурно място ще намери Валентин Йосков, който се включи отлично срещу Локомотив Пд.