Отборите на ЦСКА 1948 и Пирин се изправят един срещу друг днес в пореден двубой от 17-тия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 12:45 и ще бъде предавана пряко в ефира на DIEMA SPORT. Ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно на живо. 

ЦСКА 1948 започна да показва наченки на излизане от кризата. Тимът записа впечатляващ успех с 2:0 над шампиона Лудогорец, но в следващия кръг ентусиазмът на "червените" бе укротен от Локомотив (София), като мачът помежду им завърши 2:2. Сега Николай Киров е поставил задача пред футболистите си да запишат три победи в оставащите три мача преди зимната пауза, а за целта първо трябва да се справят с Пирин днес.

Пирин обаче не идва като обречен. Макар тимът да не може да влезе в победен ритъм, той разполага с достатъчно опитни играчи, които винаги са способни да създадат проблеми. "Орлетата" са само на три точки зад днешния си съперник и евентуален успех може да бъде от огромна полза.

Треньорът на домакините Николай Киров не може да разчита на двама важни играчи. Крум Стоянов е контузен, а Галин Иванов е наказан. С оглед на цялостната липса на достатъчно класни опции пред специалиста това със сигурност ще повлияе на неговия избор. 

В състава на Пирин ще отсъства контузения Орлин Старокин, но за сметка на това Уорън Фийни ще може да разчита почти всичко най-добро в отбора. 

Вероятни състави:

ЦСКА: Наумов, Марин, Пиргов, Петров, Чочев, Мартинов, Топузов, Добрев, Русев, Йосков, Бастунов

Пирин: Хенгелман, Дюлгеров, Николов, Бодуров, Занев, Попев, Дяков, Станоев, Манолев, Карачанаков, Костов