ЦСКА 1948 вече е подписал предварителен договор с бразилеца Педро Енрике Оливейра дос Сантос. Педриньо, както е известен в родината си, ще бъде привлечен през зимата.

25-годишният атакуващ футболист игра през миналия сезон в третодивизонния Волта Редонда и записа 10 двубоя, в които е отбелязал 4 попадения и е направил една асистенция. С отбора си завършва на втората позиция в редовния сезон, на две точки от лидера Сампайо Кореа, но в плейофите за промоция в Серия Б губи от Ботафого Робейрао Прето. Педриньо е играл и за Крисиума.

start-photo.bg
45 снимки

Бразилецът, който е бил гледан на живо в няколко мача от един от скаутите на ЦСКА 1948 – Том,  може да действа на няколко позиции в нападението, като силният му крак е десният. Той може да бъде използван като типичен таран, както и като ляво и дясно крило. Педро Енрике е оставил добри впечатления с изявите си и е бил одобрен от старши треньорът Любослав Пенев.

По този начин Педриньо ще стане шестият бразилец в ЦСКА 1948 след Елитон, Джонатан Перайра, Октавио, Енрике Рафаел и Тиаго Барбоса.