Левски изпитва сериозни затруднения в опита си да се раздели с Нейтън Олдър. 21-годишният халф, който е роден в Нидерландия, е в тежест на "сините", които му плащат заплата при положение, че е нежелан на "Герена".

Халфът тренира с втория тим на "сините", тъй като на този етап не се навива да премине в друг отбор. Kандидатите, които искат да го вземат под наем, не могат да плащат заплатата му. Заради това, че не прави нито крачка назад във финансовите си претенции, Олдър е вбесил и Наско Сираков.

Лошото за "сините" е, че халфът има договор с клуба за още две години. В последните месеци той игра под наем в Спартак Варна, а сега е желан от треньора на Спортист Своге Георги Чиликов, който работи с него при "соколите".

Олдър обаче не иска и да чува за преминаване в отбор от Втора лига. Предпочитал да тренира за здраве на "Герена" и да прибира заплатата, която не е никак малка.

"Сините" правят опити да го продадат в чужбина, но на този етап те са неуспешни. След като Николай Костов няма да разчита на него, Олдър ще трябва да играе за втория отбор на Левски в Югозападната трета лига.