Полузащитникът на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, взе приза за „Играч на месеца” и призна, че няма намерение да напуска клуба, дори през лятото. Чочев акцентира, че при столичани колективът е на сериозно ниво и се надява това да продължи да бъде така.

„Надявам се и занапред да идвам тук и да взимам такива награди. Имах много тежка контузия и ми отне време да се възстановя. Засега се чувствам добре, болките ги има всеки ден, но това е нормално. Съумях да се върна и да продължа да играя. Това ме прави щастлив и се радвам, че играя. Подкрепата на моите близки ме убеди да не се отказвам от футбола. Аз бях длъжен да се боря докрай. Много труден полусезон за нас – на приливи и отливи. Започнахме колебливо, имахме 1 точка, но после дойде Николай Киров. Напуснаха ни доста футболисти през лятото. Останаха по-млади момчета. Може би трябваше повече време. Идването на трите момчета от Арда спомогна да се вдигне класата на отбора и сега изглеждаме по-добре от началото”, коментира Чочев.

Lap.bg
10 снимки

„Аз се чувствам добре в отбора. Всички млади имат качества, искат да се развиват. Надявам се да почнем да трупаме резултати, защото за един млад футболист е важно отборът му да побеждава. Ние изоставаме с доста точка от върха, но се е показало, че с три поредни победи се изкачваш нагоре и си близо до Топ 6. Сега ни е трудно да направим поредица от победи”, коментира Чочев.

„Мисля, че трудно ще напусна ЦСКА 1948 и ще си остана в този отбор. Засега си оставам тук, мисля, че трудно ще стане и лятото да си тръгна. Колективът в отбора е добър, всички сме приятели. Когато започнеш зле с млади футболисти, е трудно да се набере инерцията, но се надявам в следващите мачове да се случи”, анализира още Чочев.

Цялото изказване на Чочев може да видите в прикаченото видео.