Крилото на Лудогорец - Мавис Чибота, сподели задоволството си от победата с 2:0 срещу ЦСКА, въпреки че призна, че това не е бил най-добрият мач за състава на "зелените". Чибота заяви, че в оставащите 5 мача е нужно да се задържат добрите резултати. 

„Мисля, че играхме добре. Не беше перфектен двубой за нас, но се справихме и трябва да продължим по същия начин“, започна крилото.

„Не спечелихме срещу Звезда, но играхме добре. Днес беше важно да вземем трите точки и да покажем кои сме. Винаги е важно да спечелиш дербито. Това ще ни даде повече увереност, а и увеличаваме аванса си на върха“.

„Когато си на скамейката виждаш мача по различен начин. Когато влезеш имаш възможност да промениш нещата. Мисля, че и аз, и Каули си свършихме добре работата и заслужихме трите точки накрая“.

„Не мога да давам заключения. Нашата работа беше да спечелим и го направим. Най-важното е да нямаме контузени играчи, за момента имаме доста такива. Имаме 5 мача до края и е нужно да продължим по същия начин, за да спечелим титлата“, завърши Чибота.