Черно море приема Царско село във втори мач от плейофната фаза на efbet Лига. Двубоят от втората осмица Група А ще стартира в 18:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. Както винаги Gong.bg ще проследи всичко най-интересно от срещата на стадион „Тича“.

Треньорът на „моряците“ Илиан Илиев няма да може да разчита на контузените Стефан Велев, Емил Янчев и Денислав Александров. Добрата новина е завръщането в групата на капитана Даниел Димов.

Черно море допусна само два гола в последните си седем мача в първенството, в които не допусна и поражение. През 2021 година варненци не познават загубата на стадион „Тича“.

С успеха над Ботев Пловдив в последния кръг се откъсна на шест точки на седмото място на днешния си съперник Царско село.

Илиан Илиев заяви след победата над „канарчетата“: Искам да спечелим всичките си мачове“.

От своя страна треньорът на Царско село Антони Здравков няма да може да разчита на контузения Ален Стеванович.

Добрата новина за столичани е завръщането след наказания на Дилан Мертенс, Луис Педро и Иван Бандаловски. Но извън сметките заради натрупани жълти картони е Христо Попадийн.

Царско село допусна първа загуба в миналия кръг от шест мача насам. Възпитаниците на Антони Здравков бяха в серия от три поредни шампионатни победи, но допуснаха поражение от „сините“ с 0:2.

След поражението Антони Здравков заяви: Играчите загубиха концентрация след трите поредни победи.