Черно море спечели третата си контрола от зимната подготовка. "Моряците" се наложиха с 2:0 над тима на Черноморец Балчик, като головете вкараха Александър Василев (19) и Марин Петков (80). Преди това тимът на Илиан Илиев победи с 1:0 Фарул Констанца  и завърши 0:0 с дубъла на ЦСКА 1948. 
 
Варненци можеха да поведат още в 9-ата минута, след като стражът на Балчик в опита си да изчисти топката, я изрита в главата на Сула и тя за малко да влезе във вратата. Малко след като измина четвърт час игра, след многоходова атака, кълбото стигна до Закария Беншаа, който стреля от границата на наказателното поле, но покрай целта.
 
В 19-ата минута "моряците" стигнаха до гол. След добра атака, топката попадна в Александър Василев, който с удар от около 25 метра заби кълбото в горния десен ъгъл на стража на гостите за 1:0. В 27-ата минута Сула стреля опасно от фал, но покрай страничния стълб на вратата. В самия край на първата част той центрира в наказателното поле, където Закария Беншаа стреля с глава, но не намери целта.
 
В началото на второто полувреме Алекс Фернандес напредна в половината на Черноморец, пусна към Исмаил Иса, който шутира покрай вратаря, но неточно.
 
В 67-ата минута Николай Златев напредна по десния фланг и центрира по земя около точката на дузпата, където Васил Панайотов се опита да насочи кълбото във вратата на тима от Балчик, но точно преди да нанесе удар, тя отскочи и халфът я прати над целта. Малко след това Исмаил Иса изведе Димитър Петров отляво, който напредна в наказателното поле и бе фаулиран от бранител, но главният съдия не посочи бялата точка. Десет минути преди края Марин Петков засече центриране отляво и с глава оформи крайния резултат - 2:0.
 
Съставът на Черно море 
 
Първо полувреме: Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Росен Стефанов, Александър Василев, Цветомир Панов, Стефан Велев, Мазир Сула, Ангел Ангелов, Мишаел Алвес, Закрия Беншаа, Матеус Машадо
 
Второ полувреме: Георги Георгиев, Наско Янков, Петар Босанчич, Мартин Дичев, Виктор Попов, Васил Панайотов, Лъчезар Йорданов, Димитър Петров, Николай Златев, Алекс Фернандес, Исмаил Иса