Черно море приема Септември София в първия двубой от 24-ия кръг в efbet Лига. Срещата на стадион „Тича“ стартира в 15:00 часа и ще може да я наблюдавате в  пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от двубоя минута по минута.

„Моряците“ се намират в серия от две поредни загуби в първенството, след което изпаднаха от първата шестица, така че ще гонят задължителна победа срещу столичния тим. 

Капитанът Васил Панайотов е с наказание от един мач и ще пропусне сблъсъка, но пък вратарят Иван Дюлгеров ще бъде на разположение на треньора Илиан Илиев.

През седмицата се стигна до сериозни спорове след загубата на варненци с 2:3 от Лудогорец в Разград. Повод за това станаха острите думи на наставника на Черно море относно съдийството, като се стигна и до ответна реакция от страна на шампионите.

От своя страна Септември е на гребена на вълната след два поредни успеха над Берое и Ботев Пловдив. Столичани гледат с оптимизъм към двубоя, след като имат и само една загуба в последните си пет гостувания.

Наставникът на Септември – Станислав Петров, който очаква тежък мач във Варна, няма да може да разчита на наказаните Асен Георгиев и Йоан Гаврилов.

Главен съдия на срещата ще бъде Никола Попов с асистенти Георги Тодоров и Мартин Венев.

КЛАСИРАНЕ В efbet Лига / ПРОГРАМА / РЕЗУЛТАТИ


15:00 часа | ЧЕРНО МОРЕ – СЕПТЕМВРИ СОФИЯ

efbet Лига, 24-и кръг

Вероятни състави на двата отбора:

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Иван Дюлгеров – Виктор Попов, Живко Атанасов, Влатко Дробаров, Цветомир Панов – Стефан Велев, Алекс Фернандес – Велислав Василев, Мазир Сула, Александър Василев – Исмаил Иса

Старши треньор: Илиан Илиев

СЕПТЕМВРИ СОФИЯ (3-4-1-2): Димитър Шейтанов – Мартин Николов, Константин Чешмеджиев, Иван Арсов – Мартин Ачков, Петар Чуич, Красимир Станоев, Мартин Стоянов – Димитър Костадинов – Мартин Петков, Симеон Александров

Старши треньор: Светослав Петров


Главен съдия: Никола Попов, град София

Стадион: „Тича“, град Варна


Начало: 15:00 часа

Пряко по: DIEMA SPORT