Локомотив Пловдив продължава с пълна сила да се готви за старта на пролетния дял от efbet Лига. „Черно-белите“ са вече повече от седмица в Белек и тренират усилено.

Във вторник играчите получиха почивен ден от треньора Бруно Акрапович. „Смърфовете“ използваха свободното си време отново за шопинг в Анталия. Част от футболистите се сдобиха с нови дрехи и обувки, а други се пробваха да се пазарят с училични търговци.

Днес те отново се върнаха към двуразовите изтощителни занимания. В петък и събота предстоят и две проверки – срещу полския Арка Гдиня и грузинския Динамо Батуми.

В същото време фенове на Локомотив се срещнаха с Ален Ожболт в Анталия.

Привържениците от World Wide Locos, които за поредна година са на подготовката на „черно-белите“ , засякоха в турския курорт героят от финала с Ботев, който в момента се готви с новия си отбор Слован Братислава. Феновете на Локомотив не пропуснаха да си направят снимка с него, а освен това му пожелаха и успех в словашкия тим.

Ален Ожболт

източник: lokomotivpd.com

Ален Ожболт получи и специален подарък – новият фенски албум „Любимецът на Пловдив“, където той бе възпят в част от песните.