Босът на Септември София - Румен Чандъров, разкри, че е отказал да влезе в управата на Левски при старата ситуация в клуба. 

"Имаше предложение да стана съакционер. Не се разбрахме не защото не съм искал, а по-скоро ми се поставиха условия, които не мога да приема - Септември за какво ти е? То е като дете. Не може да си оставиш детето. Такива дребни детайли. Иначе според мен проектът беше много добър, но се случи случка, така че всяко зло за добро", заяви Чандъров пред ТВ+.

"Иначе хората имаха големи амбиции, според това, което говореха. Да, Септември щеше да бъде един вид част от проекта. Може би щяхме да вкараме и техни юноши, да помагаме и в тази посока. Такава беше моята идея." 

"Моят проект не е на всяка цена. Аз искам да си развивам млади футболисти. Налага ми се да взимам и по-опитни, за да бъдат младите покрай тях. Не може изцяло с тях, но се надявам в един момент и това да стане. Тук е голямата разлика между мен и повечето. Много болни амбиции има. В края на краищата, всичко това трябва да има някакъв спортен край, както и да го гледаме. Когато почваме да опорачаваме спорта, вече не е спорт", допълни Чандъров.