Благодетелят на ЦСКА 1948 и един от най-големите спонсори на българския спорт - Цветомир Найденов, направи нови потресаващи разкрития за връзката на журналиста Сашо Диков със собственика на Левски Васил Божков.

БГНЕС / LAP.bg
33 снимки

Ето какво е написал Найденов във "Фейсбук":

Такааааа, днес Сашо Диков се обадил на нашата ПР да иска среща да ми говорел нещо за Истината...нямало да записва разговора, да си поговорим човешки... НЕ! За мен вече Диков не е етичен журналист, а още по-лошо - не е коректен и като човек! А му бях фен от времената на Неделен стадион ... май по Ефир 2 вървеше това. Саше, не си коректен, ЗАЩОТО : като счупи телефона на Деси преди Коледа да искаш да дойдеш за интервю, защо не каза предварително, че си близък роднина на дясната ръка на Черепа, който ни заплашва с убийство ? Защо бре, господин Истина?

Защо не каза : аз съм вуйчото, лелинчото, свакото на Йоанна Христова, която вече не знам колко месеца е в ареста за ОПГ Череп ?Защо бре, Смелчага? ЗАЩО ? Нали си много етичен? Защо не каза, че си в конфликт на интереси ? Ти, ако ми беше казал, че си вуйчо на Йоанна, нашето интервю с теб, ставаше веднага друго. Например : ти ме пита: Имаш ли любовница в Милано ? Аз ти казах Не ! Но ако знаех, че си вуйчо на Йоанна ... щях да ти отговоря, че твоята племенница е любовница на Черепа от над 10 години и е свидетел на всичките престъпления извършени на Московска 43 за този период, защото тя отговаряше за всичко там.

Също щях да допълня, че друга любовница на Черепа от над 15 годнини - Лилана, не е в Милано, а на тежка черепова издръжка в Лондон, а трета любовница на Черепа - Елена е дарена с имоти по Европа за десетки милиони евра... пак от Черепа...и всичко това навярно със спестените от данъци пари за 700 млн лева или с търговия с влияние и рекет! Узнах наскоро, че си близък роднина с дясната, нежна, черепова ръчичка.... и всичко ми стана ясно! Яростната защита на Черепа от теб вече ми е ясна! В интерес на истината, брат ми те разкри първи, че си Изпратен😉 Още на първото предаване .... Черепа ли те изпрати на мисия при нас, а господин етичен журналист? Ще имаш ли сили да си признаеш ? Истината ще те направи свободен ....