Ръководството на Царско село и новият наставник на тима Андреа Сасарини ще направят поредните си ходове на италианския пазар.

Според Тутомеркато, „царете“ са близо до трима играчи, подвизаващи се по терените на Ботуша. Това са полузащитниците Жереми Петрис и Седрик Каломбо, съответно от Кротоне и Салернитана, както и свободния агент Давиде Витурини, който е десен бек.

Петрис, който може да се подвизава отляво и отдясно на халфовата линия, наскоро е навършил 24 години. По произход е французин, юноша на Париж ФК, но по-голямата част от кариерата му е преминала в Италия. Откакто е привлечен в Кротоне е бил отдаван под наем на Бишелие и Про Верчели.

Каломбо, чийто корени са от ДР Конго има и италиански паспорт. В момента универсалният футболист е играч на елитния Салернитана, но няма записан мач за тима след промоцията на „гранатите“ в Калчото. 26-годишният състезател е преминал през редица отбори, сред които родния му Лече, Губио, Римини и Фоджа.

Третият смятан за сигурно ново попълнение на Царско село – Давиде Витурини е без отбор от средата на миналото лято, когато е прекратил отношенията си с Терамо. 24-годишният италианец е юноша на Пескара. Витурини има записани и три мача в Серия А с екипа на „делфините“, но по-голяма част от кариерата му е преминала в различни наеми. Десният бек е бил част от Карпи и по-нискоразредните Карарезе и Фералпизао. Той има и мачове за почти всички младежки отбори на Италия