Царско село разби Сливнишки герой с 6:0 в първата си зимна контрола след турбулентните събития, които се случиха в клуба. В този мач отборът бе воден от Владислав Вутов, който все още не е обявен за старши треньор официално. Участие в мача взе и завърналият се капитан на "царете" Мартин Кавдански.

Антон Узунов
30 снимки

Дошлият от ЦСКА 1948 Андрей Йорданов се отчете с 3 попадения. Той беше точен в 52-ата минута, когато получи извеждащо подаване и преодоля вратаря на Сливнишки герой. 
След това вкара за 4:0 и 6:0, като последният гол падна 12 минути преди края на редовното време.

Другите голмайстори за Царско село са Кристиян Николов в 54-ата минута, който засече отбита от вратаря топка, Филип Ангелов, който се разписа в 61-ата минута и е футболист, преотстъпен от Славия, както и опитният нападател Венцислав Христов, който беше точен в 68-ата минута.

Очаква се до няколко дни да има развитие около евентуална сделка между собственика Стойне Манолов и италианския фонд, за който се заговори в последно време.
Информациите са, че "царете" ще имат и нов треньор - италианецът Андреа Сасарини.

Царско село: Янко Георгиев, Мартин Кавдански, Мартин Гривнев, Лъчезар Георгиев, Николай Николаев, Валентино Пулиезе, Филип Ангелов, Лукас Жулиан, Андрей Йорданов, Олджай Алиев, Андрей Дудоленски 

Резерви: Иван Дерменджиев, Стефан Попов, Хари Денков, Димитър Ненчов, Божидар Томовски, Венцислав Христов, Делян Георгиев, Красимир Дулендаров, Кристиян Николов