Изпълнителният директор на Царско село Иво Андреевски даде яснота дали Уесли Ната ще премине в Левски. Той разкри пред Gong.bg, че интерес към бразилския халф има не само от „сините“, а и от други клубове. Андреевски сподели, че яснота ще има след около десет дни, защото се търси най-добрата оферта, както за клуба, така и за футболиста.

Антон Узунов
44 снимки

„Интерес към Уесли Ната има и от други клубове, а не само Левски. В момента сме в период на изчакване и ще изберем най-добрата оферта за него и клуба. Да, наистина „сините“ проявяват сериозни намерения, но все пак ние трябва да мислим и да постигнем такъв резултат, който ще е най-добър за Царско село“, заяви Андреевски.

Той отрече, че има договорка бразилецът да пристигне на „Герена“ със свободен трансфер, след което Царско село ще има сериозен процент от евентуалната му продажба.

„Не, имаме разговори с Левски, но пак ще се повторя, не са само допитванията от страна на „сините“, а и от други клубове. Има огромен интерес. Изчакваме оферта и ще изберем най-доброто. Бъдете търпеливи. До десет дни ще има някаква яснота. Надявам се до 5-6 август да има развитие“, добави още той.

„Уесли заслужава да се избере най-доброто за него, защото показва много професионално отношение. Той е бразилец, но има и германски корени. Добър човек и футболист. От първия ден ни показа, че може да се разчита на него. Направи много силен сезон с екипа на Царско село. Искаме да изберем най-доброто за него и клуба“, каза Андреевски.