Царско село приема Монтана в мач от втория кръг в efbet Лига. Двубоят е на 17 август, понеделник, от 17.45 ч. на "Арена Царско село". Срещата може да бъде наблюдавана пряко в ефира на DIEMA SPORT, докато ние от GONG.bg ще проследим всичко най-интересно минута по минута. 

Двата отбора вкараха по три гола в първия кръг с разликата, че домакините не допуснаха нито едно попадение срещу Етър, докато съперникът завърши 3:3 с Арда. Срещата ще е специална за треньора на Монтана Никола Спасов, който миналия сезон бе начело на "царете".

Царско село най-вероятно отново ще бъде без титулярния си вратар Джони Пласид, който е контузен. Травма измъчва и новото попълнение Стефан Христов, който влезе като резерва при победата над Етър. След наказание в състава се завръща Симеон Мечев. Изтече санкцията от 2 мача и на Уесли Ната, но той най-вероятно няма да играе срещу Монтана, защото чака трансфер.

Никола Спасов продължава да търси заместник на преминалия в Ботев Пловдив Атанас Илиев. Вариант е французинът Енцо Челестине, който е на проби в тима и дори вкара 2 гола в контрола през седмицата. Възстановен за гостуването в София е Преслав Петров, но под въпрос до последно ще е Александър Башлиев.