Помощник-треньорът на Левски - Цанко Цветанов говори пред медиите при заминаването на тима за подготвителния зимен лагер в Дубай.

"Използвам момента да пожелая щастлива нова година на всички българи. Заминаваме на подготовка с благодарност към ръководството, че осигури този лагер във възможно най-добрите условия, защото Дубай е най-близкото топло място, на което съм сигурен, че няма да пропуснем един тренировъчен ден", сподели той.

start-photo.bg
29 снимки

"На този етап има двама нови, засега са те. Селекцията е отворен процес. На този етап това са играчите, с които ще започнем подготовката. Всички футболисти ще пътуват за лагера, засега нямаме продаден играч. Не мога да кажа дали се налага да продаваме. Ако се налага, ръководството ще вземе най-доброто решение. За мен като треньор би било най-добре всички да останат", допълни Цветанов.

Мъри и бразилските футболисти на тима ще се присъединят към Левски от друга дестинация. 

"Левски трябва да стане по-конкуретноспособен. Лично аз очаквам, тъй като бяхме най-младият отбор и продължаваме да сме - надявам се, че всички тези млади футболисти ще направят крачка напред в развитието си и ще стават все по-добри. Нормално е да не сме доволни от последните резултати. Мисля, че не завършихме по най-добрия начин годината затова се надявам да започнем по най-добрия начин новата"

"Мисля, че Левски ще бъде по-силен през пролетта. Да спечелим всички мачове, ако е възможно - за това мечтая. Дали ще се случи не знам. Надявам се новата година да донесе много радост на всички, които обичат Левски, добри игри и нашият отбор да е по-добър отколкото беше през миналата година", завърши помощникът на Станимир Стоилов.