Героят за Царско село в мача с Черно море Мирослав Будинов логично бе избран за Играч на мача. Нападателят реализира дузпа в продължението на срещата, за да донесе успеха с 1:0.

Ето какво сподели той след последния съдийски сигнал:

„Най-важни бяха трите точки, защото и в предния мач със Славия ги заслужавахме. В предишни мачове също играхме добре, но не печелехме. Започна да се усеща напрежение при нас, създаваме положения, но не успявахме да вкараме. Радвам се, че днес успяхме да победим”.

„Имам си мой си начин за изпълнение на дузпи. В Дунав също изпълних доста дузпи. Да чукнем на дърво, досега не съм изпускал. И на мен ми тежеше, че досега не можех  да се разпиша. Днес бяха най-важни трите точки”.

„В нашия отбор това е водещото -когато всички дават максимума от себе си, нещата няма как да не се получат. Когато има двама или трима, които не се раздадат, ние не можем да компенсираме. Момчетата от пейката се включихме на 100% днес. Изпълнихме всички указания на треньора и заслужено победихме. Радвам се, че тази дузпа ни помогна да спечелим . Това какво ни липсва, знае нашия треньор. Той ни показва на видео. Надявам се този гол да ми донесе малко увереност и спокойствие и да продължа да бележа”.