Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович сподели, че тимът му е бил по-добрият в дербито с Ботев Пловдив, което завърши без победител – 0:0.

Специалистът се оплака от многото контузени в състава си.

„Винаги е трудно, когато имаш дерби в първия кръг. По време на подготовката се случиха някои неща, които не ми харесаха. Не играхме както ми се искаше. Мисля, че изглеждахме по добре от Ботев все пак. Само аз знам колко ни бе трудно. Три полузащитника на една и съща позиция се контузиха.  Тези които ги заместиха се справиха много добре. Имахме по-добрите положения в мача”, сподели Акрапович.

„Гледах мача на Ботев с ЦСКА 1948. Те играха със същия отбор, разликата беше Неделев, който се появи днес и направи нещата по-трудни за нас. Съжалявам, че не взехме трите точки с оглед на равенството между Левски и ЦСКА. Трябва обаче  да вземем предвид и нашата ситуация. Имаме много контузени. Това е градско дерби и винаги е опасно. Не искахме да загубим днес и съм доволен. Мисля, че след завръщането на контузените ще ставаме по-силни”, каза още наставникът на Локомотив Пловдив.