Братя Цоневи продължават да демонстрират на всички на „Герена“ какво значи да си истински левскар. Боби и Ради тренираха и вчера под ръководството на треньора Живко Миланов, въпреки че вече нямат договор със „сините“, пише „Мач Телеграф“.

Двамата продължават да чакат нещата в клуба да се стабилизират, за да подпишат нов договор. Контрактите им с Левски бяха до сряда, но на този етап няма изгледи двамата да се откажат от „синия“ клуб. Това е така, въпреки че от Арда са отправили доста солидни оферти към двамата. Според запознати клубът от Кърджали им предлага заплата от по 10 000 евро, която ще ги направи най-скъпоплатените футболисти в Арда. Тази сума обаче не изкушава Цоневи поне на този етап.

Антон Узунов
62 снимки

Много е вероятно, ако днес Левски подпише големия спонсорски договор с "Палмс Бет", както анонсираме, още в понеделник Ради и Боби Цоневи да имат нови контракти с Левски.

В същото време, нападателят Преслав Боруков още не е дал отговор на Левски за договор с клуба. Припомняме, че младокът беше на преговори на „Герена“ преди десетина дни, но все още не е почнал тренировки с тима. Очаква се той да изчака развитие на ситуацията в клуба, преди да даде окончателен отговор. Възможно е това да стане идния понеделник.

Ситуацията с Ивайло Марков е подобна. Бившият защитник на Царско село също все още не е дал окончателен отговор на „сините“.