Футболистите на Левски Борислав и Редослав Цоневи коментираха ситуацията в клуба, като признаха, че най-важното през тази година е било това, че отборът се е спасил въпреки финансовите проблеми, които имаше. 

Ето какво споделиха те:

"Чисто футболно не беше изобщо добра година, но това че се спаси отборът, феновете, тази подкрепа и ръководството... това Левски да е жив, за мен това е най-важното", заяви Борислав. Откакто дойдоха нови спонсори, настроенито в отбора се вдигна и се надявам това да продължи. Внася едно спокойствие, когато финансовата стабилност я има, защото това е една база да може да се играе добре", каза Радослав пред бТВ.

"Сега ще се направи селекцията, с новия треньор Левски ще изглежда по различен начин. Дали ще сме в шестицата, или ще сме седми и ще се борим за Лига Европа, зависи от резултатите, но се надявам те да са по-добри от миналата година". "Ситуацията не е така, както беше преди 10 години и се надявам в бъдеще с по-добри игри, с по-добри резултати да спечелим титла или купа, защото всички го очакват и ние го искаме най-много от всички", добавиха и двамата.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.