Нападателят Валери Божинов, направи интересно изказване пред Gong.bg. Той обяви, че в името на Левски е готов да зарови томахавката с Петър Хубчев и да забрави всичко, което се е случило между тях. Божинов призова футболистите в България да се обединят и да помогнат в битката срещу COVID-19, като даде за пример отдадеността на феновете на Левски.

LAP.bg
12 снимки

"Няма нищо за Левски. Не съм говорил за завръщане на "Герена". Просто изявявам какво е моето желание. Знаете какво изпитвам към "сините". В името на Левски съм готов да заровя томахавката с Петър Хубчев и да забравя всичко, което се е случило между нас. Левски е над всичко. Виждате какво правят феновете на клуба. Отделят лични средства, за да помагат на клуба.

Ние футболистите трябва да взимаме пример от тях. Защо те могат, а ние - не? Те не получават подобни на нашите заплати, ама помагат всеки с каквото може. Призовавам футболистите в България да се обединим и да помогнем в борбата с коронавируса. Не е казано, че всеки трябва да отделя огромни средства. Кой с каквото може да помогне. Ние трябва да служим за пример", заяви Божинов пред Gong.bg.

По-рано днес Божинов заяви пред NOVA, че е готов да играе в Левски без пари.