Нападателят на Левски Валери Божинов се е превърнал в персона нон грата в съблекалнята на „сините“, разкриха от клуба пред „Мач Телеграф“. Ветеранът, който доскоро беше един от лидерите в тима, сега е низвергнат от част от футболистите.

Причината за това е срамният клип на Здравко Димитров, който беше разпространен в интернет преди около 2 седмици. Разследване на „Герена“ показа, че най-вероятно бившият нападател на тима Стивън Петков е заснел клипа. Оказа се обаче, че не той го е разпространил, а за това деяние, уронващо престижа и на Здравко Димитров, и на Левски, е заподозрян именно Валери Божинов.

Антон Узунов
87 снимки

Скандалният клип от съблекалнята вбеси феновете на клуба, които издигнаха транспаранти, приканващи ръководството да изгони Здравко Димитров. Самият футболист също коментира клипа така: „Не правя това, което повечето от вас си мислят“, каквото и да значи това.

От „Герена“ разкриха, че излизането на клипа в мрежата е влошило солидно обстановката в съблекалнята, а това със сигурност влияе и на представянето на отбора.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“