Валери Божинов пусна дълъг пост в Instagram, с който поздрави феновете на Левски и ЦСКА. Двете агитки подкрепиха сериозно любимите си отбори във Велико Търново и Стара Загора. Бившият нападател на "сините" допълни, че живеем в 21-и век и всички се развиват, само ние не. 

Ето какво написа Божинов без редакторска намеса: 

"Много съм доволен, така трябва, ЦСКА и Левски трябва да имат подкрепата от публиката и феновете си, както днес в Стара Загора и вчера във Велико Търново. Лично аз мога само да ви адмирирам, и ЦСКА, и Левски. Говоря от фенска гледна точка, поздравления за което и на двете агитки, и на феновете, и на публиката.
Знам какво е да играеш пред пълни трибуни, публиката да пее, да вика и да скандира. Това е емоция, това е страст, това е чувство, което не може да се опише, то се усеща. Точната дума е адреналин, аз съм го усетил върху кожата си и знам какво е!
Дай боже държавата ни да помогне за построяването на нови бази и стадиони, защото това ще накара още повече хора да ги посещават. Живеем в 21 век, всички се развиват, само ние не!
Всички знаем, че феновете не играят, но влияят много от психологическа гледна точка - за настройката и мотивацията. Всичко това е историята на тези два големи клуба. Публиката, хората, любовта, страстта, емоцията, чувствата, адреналинът. Аз лично поздравявам публиката на ЦСКА и на Левски! Поздравления и поклон пред синята и червената общност,браво и адмирации за което! Само напред и само нагоре!"