Ботев Враца приема Берое в мач от третия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 21:15 часа и ще се излъчва на живо по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата. 

Домакините са в търсене на първа победа от началото на сезона след като загубиха първите си 2 мача в първенството от Ботев Пловди с 1:3  и от Левски с 0:4.Припомняме, че врачани имат сериозни кадрови проблеми преди мача, след като централният защитник Меси Биатумусока получи контузия в двубоя срещу Левски на "Герена" и бе заменен в 87-ата минута от Стефан Велев. Травмата е мускулна и се очаква да го извади от строя за един месец, а лидерът на врачани Браян Переа също е с травма. Той почти сигурно ще пропусне срещата със заралии.

Гостите от Стара Загора победиха Септември на старта на efbet Лига, a в последния си мач завършиха наравно 0:0 с Локомотив София. Сезонът започна обещаващо за Берое, които излизат като фаворит в срещата, но Ботев Враца спечели последните си 5 домакинства срещу този съперник и мачът обещава да бъде изключително интригуващ.

 

подкрепя българския спорт