До часове се очаква от Ботев Враца официално да обявят сериозен трансферен удар. Още вчера в клуба от Северозападния град трябваше да пристигнат двама футболисти от елитния френски Тулуза. Става въпрос за ляв бек и вътрешен халф, които допълнително да вдигат класата в състава на Росен Кирилов.

LAP.bg
75 снимки

Въпросните футболисти попадат в разширения състав на първия тим на един от еврокошмарите на ЦСКА. Те ще играят като преотстъпени в родния елит и целта е да получат достатъчно игрово време. Няма да изненада, ако документите им бъдат уредени бързо и те бъдат картотекирани в БФС още до неделния мач с Левски, който се очаква с изключение нетърпение в целия град. Поне единият от тях може дори да дебютира срещу „сините“.

Росен Кирилов се надява и да може да разчита на поне трима от карето контузени, които отпаднаха за мача за мача със Славия. Най-малки шансове за това има опитният защитник Мартин Кавдански. Той е с разкъсан гръден мускул. Браян Переа, Жан-Пиер да Силва и Луис Фелипе обаче се очаква да са готови на 100 процента.