Отборът на Ботев Враца показа своето уважение към вече бившия си треньорски екип, начело с Антони Здравков, Валентин Илиев и Иво Младенов. Тимът благодари за всеотдайната работа на специалистите и им пожелава успехи в бъдещите си начинания във футбола.

Припомняме, че Здравков хвърли оставка след загуба от Левски с 1:3 през уикенда. На негово място врачани назначиха бившия наставник на разпуснатия Кариана Веселин Великов.

Ето какво написаха от Ботев Враца на официалната си „Facebook“ страница:

Благодарим за всичко, което Тони Здравков, Вальо Илиев и Иво Младенов направиха за Ботев Враца през последната година и половина. Ще запомним работата им с оцеляването на отбора в тежките времена на пандемия през миналия сезон, със стила на игра, който всички в страната оценяваха високо и разбира се с изключителната победа над Лудогорец. Пожелаваме им успешно да продължат да реализират знанията и уменията си във футбола, защото го заслужават!


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.