Ботев Пловдив подписа договор със спортния концерн Макрон, който ще изработи  специален екип, посветен на 110-годишнината на клуба.

"Ботев (Пловдив) подписа договор със спортния концерн Макрон. От следващия сезон "канарчетата" ще бъдат обличани от италианския производител на спортна екипировка.

Освен представителният отбор на "жълто-черните", на новата екипировка ще могат да се насладят играчите от дублиращия тим, както и юношите и треньорите от академията на клуба.

Специално за най-стария футболен клуб в България бе изготвена уникална мачова фланелка, посветена на 110-годишнината от основаването на пловдивчани.

Висококачествените артикули на Макрон ще бъдат налични и за всички "жълто-черни" привърженици. Още с настъпването на новия сезон пълната гама от продукти ще бъде достъпна в клубния фен магазин", написаха от клуба в официалния си сайт.



Именно италианският производител осъди Левски на първа инстанция за сумата от 110 000 лева заради едностранното прекратяване на договора от страна на "сините".