ЦСКА посреща Ботев Пловдив на стадион "Българска армия" в един от най-интересните мачове о 20-ия кръг в efbet Лига. Двубоят започва в 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от него. Рефер на срещата е Станимир Тренчев.
 
Срещата се очаква с огромен интерес, тъй като е първата домакинска след края на бойкота на "червените" фенове и се очаква масирано присъствие на хора по трибуните.
 
Срещу Ботев Пловдив отборът на ЦСКА ще бъде без наказания Християн Петров, който бе изгонен при победата с 4:1 над Берое за два жълти картона. Младият бранител се превърна в основна част от "червената" защита, която е с най-малко допуснати попадения - едва 10. Тимът на Саша Илич е много убедителен като домакини и до момента е изпуснал само две точки на "Армията" - при нулевото равенство с Локомотим София.
 
Ботев Пловдив не стартира втория полусезон с очакваната победа срещу Локомотив София (0:0), но играта на тима вдъхна надежди на "жълто-черните" фенове. Нотката оптимизъм идва и от факта, че отборът е трети в класацията по отправени удари към противниковата врата - след Лудогорец и Левски.
 
Привържениците на Ботев Пд се надяват и най-накрая да бъде прекъсната негативна традиция, продължаваща цели 37 години. "Канарчетата" нямат победа на "Българска армия" от ноември 1985 г.