Ботев Пловдив стартира предизвикателство към феновете на отбора и особено към тези привърженици с умения към тактическите постройки и футболни познания. Преди всеки мач на Ботев те ще имат възможност да познаят стартовия състав на "канарчетата". В края на този месец един от позналите стартовия състав в някоя от трите контролни срещи ще получи специална награда - персонализирана мачова фланелка на Ботев от настоящия сезон.

"За да се включите в играта - напишете вашата предполагаема стартова 11-ка за мача с Гигант. Схематичното подреждане на отбора не е задължително, но е бонус за всеки участник. Прогнози се приемат до 2 часа преди първия съдийски сигнал.В контролата с Гигант участие няма да вземат Димитър Тонев и Мишел Еспиноса. Вашите прогнози можете да направите под постовете в профилите в социалните мрежи на клуба - facebook и instagram", написаха от клуба.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.