Новото попълнение на Локомотив Пловдив - Преслав Боруков, сподели, че основната цел пред тима през този сезон е класиране за евротурнирите и спечелване на Купата на България.

„Щастлив съм, че подписах с Локомотив Пловдив. Отборът прояви много сериозен интерес към мен. Имаше интерес и от други отбори, но Локомотив бяха най-настоятелни и най-коректни във всяко едно отношение. Познавам начина на игра на Локомотив, гледал съм мачове на отбора. Утре ще започна тренировки с тима, нямам търпение. Радвам се, че ще работя с такъв професионален екип – щаб и ръководство“, заяви Боруков при представянето си.

„Надявам се отборът да върви нагоре и да имаме успешни резултати до края на сезона. Наясно съм с целите пред Локомотив. Основната е класиране в евротурнирите, както и спечелване на Купата на България. Надявам се да нямам контузии и късметът да е на моя страна. Знам, че Локомотив играе винаги с двама нападатели, познавам стила на отбора и смятам, че ще си пасна с моите нови съотборници. Убеден съм, че ще повторим успехите от предишните години, а защо не и да ги задминем“, каза още Боруков.