Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хилдлиян постави въпроса за бъдещето на Левски при срещата на феновете с премиера Бойко Борисов. Министър-председателят направи интересно предложение в тази връзка, съобщиха от пресцентъра на МС.

БГНЕС
25 снимки

„Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с Левски, какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък“, заяви Степан Хиндлиян.

„Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. Левски е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има. Ако искате да го има този футболен клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба“, отбеляза премиерът Борисов по време на срещата.

"Плашите ме с бунт, но аз какво да направя - да скрия доклада ли?! Утре ще дойде прокуратурата и ще ме пита къде е. Аз съм длъжен да вярвам на тази институция", категоричен бе премиерът.

Феновете обаче отхвърлиха намерениета за бунт.

"1000 пъти казахме че няма да излизаме да се бунтуваме и да защитавме корпоратвни интереси", декларираха "сините" запалянковци. 

В разговора участват също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.