Бившият изпълнителен директор на Левски и легенда на "сините" Даниел Боримиров даде интервю пред камерите на предаването на DIEMA SPORT "Домът на футбола". Боримиров говори по най-различни теми от настоящето и миналото на клуба, сподели възхищението си от "синята" публика и си пожела успех в дербито с Лудогорец този уикенд. На последно място той сподели надеждата си, че националният ни отбор ще успее да преодолее Унгария и като цяло да се класира за Евро 2020. 

„Живко Миланов е боец и лидер. Той имаше възможността да се докосне до големия отбор на Левски от миналото десетилетие. Диригентската палка е в негови ръце“, започна Боримиров.

„Мисля, че Петър Хубчев може да даде отговор защо не се постигат резултати. Лошо е, че отборът не играе добре през пролетта. Надявам се да се промени това, тъй като феновете правят нещо велико, поклон пред тях“.

„Жалко е, че дербито с Лудогорец ще е пред празни трибуни. Играта е за феновете, но това съпътства желанието на Павел Колев да дойде коронавируса в България. За съжаление то стана факт и не е в наша полза“.

„Стискам палци и се надявам Левски да постигне победа в събота, за да постави началото на една възходяща линия. Бих дал оценка на юношите, ако влязат в серия от 6-7 поредни срещи за клуба“.

„Ако върнем лентата назад ще видите, че звездния отбор от средата на предишното десетилетие беше пълен с българи. Искам да се обърна към собствениците на българските клубове, за да инвестират в детско-юношеските школи, защото това е бъдещето на нашия футбол“.

„Искрено се надявах да успеем да напълним стадиона срещу Унгария, но за съжаление това няма да се случи поради обстановката. Стискам палци националният отбор да успее да се класира за Евро 2020!“, завърши легендарният бивш полузащитник на „сините“.