Членът на Управителния съвет на Левски - Даниел Боримиров, коментира пред DIEMA SPORT успешното представяне на "сините" и достигането до финал за SESAME Купа на България. Боримиров сподели и подробности за атмосферата в клуба. 

"Постигнахме много добър успех срещу отбора на Разград. Никой досега не е успявал да ги елиминира в два мача. Ние успяхме и това е благодарение на работата на Станимир Стоилов и отбора", заяви директорът. 

"Всеки може да сравни с идването на Станимир Стоилов и новото ръководство по какъв път тръгна Левски. Правим малки крачки, но са видими за всеки един." 

"Изцяло спортно-техническата част е поверена на Стоилов, той има пълната свобода на действие да прави това, което смята за необходимо. Всеки човек в клуба е важен, затова Левски е на това ниво. Стремим се и финансово да изчистим нещата. Малки крачки, за да не се препънем някъде. Гледаме да няма забавяне със заплатите - на прав път сме", допълни Боримиров. 

LAP.bg
100 снимки

"Искаме да победим Ботев Пловдив първо, защото ще се борим на двата фронта. Не знаем какво ще се случи до мача с вечния съперник. Мислите и подготовката са насочени към Ботев Пловдив." 

"Тези момчета са жадни за успехи. Дано поставим начало на втората част на приказката. Най-големият дразнител за Левски винаги е бил ЦСКА. Надявам се да играем така, както играхме последните няколко мача. Мисля, че ще се поздравим с успех. Не мисля, че има фаворит." 

"Публиката на Левски е основен фактор. Те доста помагат за нашето съществуване. Винаги са били 12-ият играч. Мисля, че напоследък им се отблагодаряваме", допълни Боримиров. 

Какво още сподели Боримиров пред камерата на DIEMA SPORT вижте в прикаченото видео.