Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров говори пред медиите на Могилката по повод 110-годишнината от основаването на "сините". Той сподели, че в момента клубът има най-голяма нужда от обединение.

“Левски в момента има най-голяма нужда от обединение. Всеки трябва да преглътне егото и да знае, че Левски е над всички”, започна Боримиров.

“Преди всичко искам да видя един финансово стабилен Левски, за да може да надграждаме и след това мисля, стъпка по стъпка искаме да правим малки крачки, за да може да постигаме целите си. Мисля, че на този етап това, което направихме преди няколко дни ни кара да сме оптимисти, тъй като ще имаме финансова стабилност и тази стабилност искаме да я надграждаме, за да можем да видим Левски след 1, 2 години такъв, какъвто нашите фенове го желаят и са свикнали да го виждат”, добави той.

"Ще изчакате до другата седмица, не искам да спекулирам днес с някакви имена. Дали имаме и друг вариант, ако не стане с Генчев? Разбира се. Очаквам в последния мач победа. Искаме да зарадваме в последния мач нашите привърженици с една победа, без значение от резултата", добави Боримиров по повод неделното домакинство на шампиона Лудогорец - от 18:00 часа на "Герена".