Председател на УС в Левски - Даниел Боримиров, говори пред медиите няколко дни след победата на "сините" над Локомотив Пловдив с 2:1 в efbet Лига. Боримиров говори за предстоящата среща с ЦСКА 1948 и отново намеси темата за двата ЦСКА, след като срещата с ЦСКА 1948 трябва да се играе по план на стадиона в Бистрица. Боримиров каза, че от ЦСКА 1948 твърдят, че са авентичният ЦСКА и такива мачове следва да се играят на Националния стадион "Васил Левски".

„Усетих много положително мача с Локо Пловдив. Благодаря на всички фенове, които дойдоха и подкрепиха отбора. Бяха съпричастни и към празника. Отдадохме почит в чест на нашия патрон. След това заедно всички тръгнахме от паметника към стадион „Георги Аспарухов“. Мисля, че отборът оправда по същия начин техните очаквания“, коментира Боримиров.

LAP.bg
72 снимки

„Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на феновете си. Това е начинът да ги върнем на стадиона. Все още няма яснота къде ще играем с ЦСКА 1948, но техният отбор има лиценз да играе в Бистрица. Тъй като те претендират, че са авентичното ЦСКА, а знаем, че дербитата между Левски и ЦСКА винаги се играят на Националния стадион, предполагам, че господин Найденов ще вземе правилното решение. Надявам се да се вземе бързо то, тъй като смятам, че доста фенове ще дойдат на мача. Приходите ще бъдат за тях“, коментира още той.

„Мисля, че утре ще има информация за мача със Септември за Купата на България и това къде ще се играе“, заяви още Боримиров.

Антон Узунов
88 снимки

„Стоилов каза правилно и точно впечатленията си след мача. Повечето млади бяха стъписани, тъй като потенциалът им е друг и го видяхме в Турция. Надявам се след всеки един ден да израстваме и да вървим нагоре. Феновете ще бъдат нашият 12 играч и вторият спонсор. Ние водим разговори със сериозни фирми и очаквам в близко бъдеще това да се обяви като факт.  Ще направим анализ и ще преценим за какво ще използваме приходите от феновете. През март предстои да вземем лиценз и ще погасим най-належащите задължения".

„Мисля, че собственикът Наско Сираков трябва да проведе разговор с господин Божков. Ръководството е провело няколко разговора със Спас Русев. Очаквайте новини през следващата седмица“, завърши Боримиров.